Натална карта за преражданията на всеки човек на планетата

НААДИ ШАСТРА

Натална карта за преражданията на всеки човек на планетата

 

 

„Наади Шастра“ е книга, написана на древнотамилски език преди повече от 7000 години. Най-известният ѝ препис е отпреди 6200 години и се съхранява в храма Чидамбарам, щат Тамил Наду, Южна Индия. В тази книга от хиляди томове, заемаща цяла сграда, са записани всички прераждания на хората, живели и живеещи на планетата Земя.

Проф. д-р Александър Илиев посещава библиотеката и води хора в храма Чидамбарам от 1997 година. Мнозина са получили лично своите натални карти от брахманите в храма. За щастие от 2009 година има и електронен начин за получаване на натална карта. Проф. Илиев се познава лично с брахмана, изготвящ безотказно и в срок наталните карти. По този начин над 3000 души получиха до днес своите карти, включително и целия офис на списание "Осем".

 

Практиката е следната:

трябва да изпратите на латиница:

 

Ø  три Ви имена по паспорт

Ø  дата, място и час (или приблизителен час) на раждане

Ø  моминското име и фамилията на майка Ви

Ø  името и фамилията на татко Ви

 

Актуалната цена на наталните карти за чужденци и нехиндуисти е 52 долара с банковите разходи за трансфер, т.е. 90 лв. До 2 седмици картата Ви е готова и я получавате на Вашия електронен адрес. Можете да видите как изглежда една подобна в материала от списание „Осем“, качен на сайта.

Няма ограничение колко души искат такива карти, Списание „Осем“, както вече споменахме по-горе поискаха около 80 броя. Всеки журналист си плати и ги получиха навреме.

Ако решите да действате, пратете електронната си поща, за да си получите прикачена картата (картите) след изготвянето им и внесете сумата (сумите) по сметката.

 

Наталната карта дава ценна информация за Вашите кармични връзки в миналото и онези качества и опитности, на които можете да заложите днес. Тя е познание, идващо от извора и всички, възползвали се от нея са доволни. Неслучайно великата книга на преражданията „Наади Шастра“ започва с думите:

„Познай миналото, за да предвидиш бъдещето!“

 

За да получите тази безценна информация, просто се обадете!