Значението на числата във Вашия живот

НУМЕРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП

Значението на числата във Вашия живот

 

 

Нумерологичният хороскоп представлява едночасово пътуване към вашата същност, към вашето настояще и бъдеще.

 

Всеки човек се ражда на конкретна дата и получава рождено име. В деня, месеца и годината на раждане е закодирана ценна информация за вашия живот. Там са скрити периоди на развитие, на възходи и падения.

 

Числата показват циклите и периодите във вашия земен път и разкриват влиянията върху вашия личен живот, вашите финанси, професионално развитие и т.н. Числата показват на всеки човек линията на съдбата, линията на сърцето, линията на живота.

 

За всеки от нас има предопределени вибрации, които съответстват на деня, месеца и годината, в която сме родени. Тези вибрации определят нашата съдба или карма. Всяка от компонентите - ден, месец и година имат своето значение в нашата съдба. Трите вибрации предопределят основните, глобалните събития в живота на всеки човек.

 

Чрез математически преобразувания на деня, месеца и годината, в които сме родени можем да определим значението на всяка една получена вибрация. Разчитайки значението на вибрациите на конкретния човек, можем да кажем, че има благоприятни, трудни или индиферентни периоди в живота му. Въз основа на деня, месеца и годината, на нашето раждане определяме пътя на живота или жизненият път на човека и периодите, през които преминава неговият живот.

 

В името, което са ви дали родителите ви е заключена вашата вътрешна и външна сила. Името ви предопределя и наследството, което носите от вашите родители. Искате ли да узнаете какво е то? Какво казва първото ви име и каква информация носи то за вашия живот? Какво е възможното ви бъдеще и как можете да го промените към по-добро?

 

Ако искате на научите повече за настоящия си живот и за вашето бъдеще…

Ако искате да узнаете в коя сфера е вашата най-голяма възможност за развитие и израстване…

Ако искате да разберете защо срещате трудности в живота си…

Ако искате да станете по-осъзнати и информирани за вашите силни страни…

 

Нумерологичният хороскоп може да ви даде всички тези отговори.

 

Цената за Вашия нумерологичен хороскоп е 150 лв. и го получавате по електронната си поща за една седмица. Ако решите да действате, пратете имената и рождената си дата по електронната поща, за да си получите на нея след седмица прикачена картата след изготвянето ѝ и внесете сумата по сметката.

 

За да получите тази безценна информация, просто се обадете!